Folkemødet 2018 i Allinge på Bornholm

alvin ailey dance company Sundhed og børn, sommer og sol på Folkemødet 2018

parentesco segundo grado kærlighed på sidelinien Overskrift har igen i år lavet den mest omfattende analyse af anvendelsen af de sociale medier på Folkemødet 2018.

østre landsret kendelser Analysen giver både indblik i, hvad vi helst vil snakke om på Folkemødet, de mest populære emner og politiske agendaer og ikke mindst en række oversigter over hvilke profiler, personer og organisationer, der var mest aktive, bedst til at skabe engagement og bryde igennem lydmuren.

Fald i aktiviteten

lette tegninger af minions SoMe-aktiviteten er generelt set igen i år faldet, især på Twitter, hvor vi er tilbage på niveauet fra 2014 med godt 15.000 tweets, tagget med #fmdk. Årsagen synes at være en øget professionalisering af SoMe-kommunikation, hvor mantraet er kvalitet frem for kvantitet, dvs. færre men mere målrettede tweets og posts, og mindre massekommunikation.

callan mulvey wife

green coffee weight loss Sundhed og uddannelse er som altid de mest dominerende politiske emner. Men hvor Folkemødet 2017 i høj grad var præget af Brexit og Trump samt i nogen grad tillige flygtningestrømmene fra Syrien og Nordafrika og følgelig mange diskussioner om EU, international politik samt flygtninge og integration, så var der ikke på samme måde nogle varme politiske emner, der gav debatterne slagsider og bredsider.
Dette gav fornyet plads til traditionelle debatter om klima, bæredygtighed, demokrati og fødevarer.

Børn og sundhed

kat taber pels ”Børn” var det mest anvendte ord på Folkemødet 2018 og indgik i en række forskellige debatter om bl.a. barsel til mænd, vold mod børn, udsatte børn, stress og angst hos børn.

gjorde mig glad På den partipolitiske agenda fik Mette Frederiksens brud med De Radikale samt det nye S-udspil på uddannelsesområdet stor betydning for antallet af omtaler af de to partier, hvor S topper listen og Radikale ligger nr. 3. Alternativet får forbavsende meget omtale ift. deres størrelse, mens DF omvendt får forholdsmæssigt meget lidt SoMe-attention.

fritidsjob over 18 århus Landbrug & Fødevarer, Dansk Industri, Sundhedsstyrelsen samt Kræftens Bekæmpelse var nogle af de mest toneangivende i debatterne målt såvel på aktivitet som spredning, reach og engagement, som centrale eksponenter for nogle af største debatter.

klar parat start drf Alternativet markerer sig som det mest tweetende parti med 65 tweets i alt og opnåede følgelig også stort reach på retweets. Men Konservative opnåede samlet flest retweets (42) blandt partierne, mens SF opnåede størst spredning af retweets på 24 unikke profiler. Blandt politikerne var det ikke overraskende Margrethe Vestager, der opnåede det absolut største reach, mens Magnus Heunicke (S) opnåede klart flest retweets (50) og spredning fordelt på 47 unikke profiler.

øre næse hals grenå Venstre og Enhedslisten er til gengæld på top-10 listen over mest likede instagrammere, og to kvindelige politikere, Johanne Schmidt-Nielsen og Ida Auken, ligger hhv. nummer 2 og 4 på toplisten. Thomas Skovs søde og sjove billede af hans lille datter og Johannes billede med sin gravide mave var de to klart mest likede Instagram-posts med hhv. 6189 og 6113 likes.

hvordan starter man en tale Det var et Folkemøde præget af masser billeder af børn, sundhed, sol og sommer.

immortal regiment 2018 copenhagen airport arrivals

jørgen leth haiti  

klistermærker med navn  

garvergården i hørsholm Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

museet heart herning

blomster hver uge

trækasse med hjul

hvorfor fejrer vi pinse This site uses Akismet to reduce spam. commodore amiga computers.