frisør sara nv Instagram har lukket for adgang til alle centrale feeds – øjeblikkeligt

sneakers børn pink england iceland football Instagram har lukket for adgang til en usædvanlig stor mængde data, uden varsel. Et januar-varsel om ændringer af Instagram platformen senere på året – første gang i juli 2018, blev pludselig til en uanmeldt begrænsning på opslag med 96% den 30. marts og senest den 4. april, til lukning af de primære data-adgange uden yderligere varsel. Det nordjysk lift århus

administrativt job spanien trolley kuffert 50 x 40 x 20 Pr. 4. april modtager Overskrift’s kunder ikke længere underretninger om omtaler i billedtekster eller kommentarer fra Instagram.

historien om danmark sæson 2 I januar varslede Instagram, at alle system-kald i fremtiden ville ske via ejerens (Facebook) Graph API (Application Programming Interface) platform, og at der ville blive mulighed for online-tjenester til at planlægge flytning løbende over de næste par år. Der vil også blive indskrænkede muligheder for at hente offenligt indhold fra Instagram-brugere, der ikke havde konverteret til en business-profil.

lorde perfect places lyrics Men i påsken lød alarmerne så. Applikationer ramte hurtigt loftet for antallet af Instagram-forespørgsler tilladt indenfor en time. Og det var ikke kun hos Overskrift – det er alle applikationer, apps og websites som benytter sig af Instagram-data via deres udbudte API.  Antallet at tilladte opslag blev 30. marts pludeseligt sænket med 96%, uden varsel.

computerbord på hjul Det er ikke første gang det er sket, men det er første gang det er sket for Instagram. vital petfood group, så et opslag der tidligere havde filtreret resultaterne til kun at være danske, pludselig gav resultater på alle sprog. Forklaringen fra Facebook: “Hvis det virkede tidligere, var det en fejl”.

cafe poulsen herning Den tidligere udmeldte tidsplan viste sig ikke god nok, og derfor blev den “accelereret” den 4. april, hvormed alle offentlige sønderborg slot åbningstider adgange til indhold blev lukket 4. april 2018 med øjeblikkelig virkning:

made a mano københavn

dame med pacemaker Trods pres på organisationen i forlængelse af Cambridge Analytica-sagen, virker det som om Instagram/Facebook er gået i panik, på dagen hvor antallet af chicago sølvmønt 1892.

toulouse lautrec syndrome For Overskrift brugere betyder det således bl.a. at det pt. ikke er muligt at få adgang til nye billeder og indhold fra Instagram, mens tidligere Instagram billeder og kommentarer i brugernes resultater stadig er tilgængeligt i Overskrift tjenesten.

speed test of mahendra Overskrift følger situationen nøje, og holder dig opdateret her.

the warrior of greasy groove Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

lones køkken herning åbningstider

forsamlingshus i viborg

hvornår blev penicillinen opfundet

coeur de salade This site uses Akismet to reduce spam. accounting cv i brøndby.