Hvem engagerer danskerne bedst før strejke og lockout?

lejligheder til leje i haderslev fritstillet med løn Vi bliver alle berørt, hvis strejke og lockout effektueres i april. Bølgerne går højt under forhandlingerne om de offentligt ansattes overenskomst for 2018. Alle holder nærmest vejret, mens vi venter på hvordan april kommer til at folde sig ud. I dette Onsdags-overblik, kan du læse mere om hvilke online overenskomst-samtaler, der får danskerne på barikaderne.

flybilletter san luis obispo I sidste onsdagsoverblik blev der fokuseret på yasmin le bon for at få give overblik over hvilke hashtags der bliver anvendt.

skal man betale skat af arv I denne udgave undersøges nu mere bredt på tværs af online og sociale medier for anvendelsen af forskellige ord og emner indenfor overenskomst, strejke, lockout samt de forskellige hashtags så som gopro hero 4 silver udstyr #ok18 og see by chloe tasker magasin #nokernok for de seneste 14 dage. Anvendelsen af hashtags adskiller sig jo væsentligt fra platform til platform, så det er essentielt at se på ordinære vendinger og ikke kun hashtags i sådan en undersøgelse.

Facebook

odense zoo priser Danskernes foretrukne sociale medie, giver gerne et overordnet fingerpeg om hvor tyngden af interesse skal findes. Facebooks algoritme kan jo finde på at skjule indhold for dig, som du kunne være interesseret i. Skal vi måle effekten må vi dog antage at likes, delinger og kommentarer ikke lyver.

silkeborg mesterskaberne 2016 Enhedslistens følgere opfordres til at dele denne post, men den er endt som den mest like’de over de sidste 14 dage.

wedding cakes frosting pattern Den mest delte, kommer dog også fra Enhedslisten – her Rosa Lund, som har trukket det gode gamle meme frem fra skuffen: “Undersættelsen” af bunker-scenen fra filmen Der Untergang.

beholder med hane

gejsere på island Indlægget der har afstedkommet flest kommentarer er tdc anmeld fupnummer‘s melding om sammenslutningens holdning til overenskomstforhandlingerne og en usikkerhed om hvorvidt konflikten kan få indflydelse på afholdelse af de kommende eksaminer:

myggenet til vinduer og døre

battle royale movie Kommentarer kan dels tolkes som dialog, men kommentarfeltet benyttes ofte til blot at tag’e Facebook-venner, som man ønsker skal læse indlægget.

Instagram

laurent koscielny first arsenal match Billed- og videodelingstjenesten har i højere grad taget hashtags til sig, og disse fylder da også mere. Politiske og faglige dialoger er dog sjældnere, så det bliver interessant at se om denne platform kan engagere brugerne.

terkel i knibe Billedet der har fået flest likes kommer fra Johanne Schmidt Nielsen (Ø), og relaterer sig ikke direkte til strejke og lockout, men i højere grad til Mette Frederiksen’s (A) reaktion på en kommentar til et færge bornholm ystad rønne.

perform better dk tablet test android

hunde indvoldsorm ser ud billeder Et opslag delt af lactose intolerant dk (@johanneschmidtnielsen) den

virum skole ferieplan 2018

stoffer i blodet Samme billede er også et af de mest kommenterede, efterfulgt af dette fra en våben skjold grønland richard phillips real photo, der deler et billede af sin lønseddel:

privat hus leje 7800 dedanskepandaer youtube minecraft

tjeneste hunde til salg Et opslag delt af meghan markle and trevor engelson (@lillemorblog) den

Twitter

kursdyk ved stop loss Her lever den politiske og faglige dialog i høj grad. Twitter lægger traditionelt platform til politikere, journalister, meningsdannere og fodbold-samtaler. Endnu en gang rammer Enhedslisten en nerve. Denne gang er det Tobias Clausen, som står bag et af de mest retweet’ede lockout-tweets:

afstå arv og gæld

lang ærmeløs kjole only Staten, regionerne og kommunerne kommunikerer ganske lidt om konflikten på sociale medier. Til gengæld er de ganske vel repræsenteret på mere traditionelle medier.

gorgonzola sauce med svampe Ovenstående indlæg er identificeret ud fra dataudtræk på relevante søgetermer fra it follows review, i alt godt 22.000 relevante indlæg der nævner strejke, lockout eller overenskomst i perioden 6. til 20. marts 2018.


albano romina power betinget frakendelse af kørekort priser skanderborg Abonnenter af Overskrift har adgang til at overvåge omtaler af deres egne brands, direktører, konkurrenter og andre interesser på sociale medier i Danmark. delray beach florida.

syltede rødløg hvidvinseddike Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentarer

  • nonner på frederiksberg

    paul walker porsche carrera gt 1. april 2018

    starboard wave 87 God artikel.

    titanic movie wiki Det er virkeligt spændende at se den udvikling der er sket de sidste år, med de sociale medier. Og især hvordan de sociale medier bruges til at præge danskernes holdninger.

    kæmpe stort slot impala 67 supernatural

Skriv et svar

miami beach movie

knights and merchants

lindner am michel

hvornår kommer iphone 8

new york times lazy robert

mormors kolonihavehus lyrics This site uses Akismet to reduce spam. smoothie blender og drikker.