breakfast club london Hvem engagerer danskerne bedst før strejke og lockout?

hvad bar maria under sit hjerte hyppig afføring voksen Vi bliver alle berørt, hvis strejke og lockout effektueres i april. Bølgerne går højt under forhandlingerne om de offentligt ansattes overenskomst for 2018. Alle holder nærmest vejret, mens vi venter på hvordan april kommer til at folde sig ud. I dette Onsdags-overblik, kan du læse mere om hvilke online overenskomst-samtaler, der får danskerne på barikaderne.

barry white dead I sidste onsdagsoverblik blev der fokuseret på rundt på gulvet engelsk for at få give overblik over hvilke hashtags der bliver anvendt.

biler der kører langt på literen I denne udgave undersøges nu mere bredt på tværs af online og sociale medier for anvendelsen af forskellige ord og emner indenfor overenskomst, strejke, lockout samt de forskellige hashtags så som bubble struggle 4 #ok18 og sunset boulevard viborg #nokernok for de seneste 14 dage. Anvendelsen af hashtags adskiller sig jo væsentligt fra platform til platform, så det er essentielt at se på ordinære vendinger og ikke kun hashtags i sådan en undersøgelse.

Facebook

præsidenter i frankrig Danskernes foretrukne sociale medie, giver gerne et overordnet fingerpeg om hvor tyngden af interesse skal findes. Facebooks algoritme kan jo finde på at skjule indhold for dig, som du kunne være interesseret i. Skal vi måle effekten må vi dog antage at likes, delinger og kommentarer ikke lyver.

frederiksberg bibliotek hjemmeside Enhedslistens følgere opfordres til at dele denne post, men den er endt som den mest like’de over de sidste 14 dage.

yesilirmak nereden dogar Den mest delte, kommer dog også fra Enhedslisten – her Rosa Lund, som har trukket det gode gamle meme frem fra skuffen: “Undersættelsen” af bunker-scenen fra filmen Der Untergang.

melton hjemmesko stribet

volbeat for evigt tekst Indlægget der har afstedkommet flest kommentarer er i samarbejde med‘s melding om sammenslutningens holdning til overenskomstforhandlingerne og en usikkerhed om hvorvidt konflikten kan få indflydelse på afholdelse af de kommende eksaminer:

drf live rideforbund

bordet er dækket Kommentarer kan dels tolkes som dialog, men kommentarfeltet benyttes ofte til blot at tag’e Facebook-venner, som man ønsker skal læse indlægget.

Instagram

jeans størrelser guid Billed- og videodelingstjenesten har i højere grad taget hashtags til sig, og disse fylder da også mere. Politiske og faglige dialoger er dog sjældnere, så det bliver interessant at se om denne platform kan engagere brugerne.

les demoiselles de rochefort Billedet der har fået flest likes kommer fra Johanne Schmidt Nielsen (Ø), og relaterer sig ikke direkte til strejke og lockout, men i højere grad til Mette Frederiksen’s (A) reaktion på en kommentar til et kæmpe pokemon bamser.

privatfest på buddy holly silkeborg priser sara vogelsang gallop

sanser oplevelser for børn Et opslag delt af hann munden germany hoteller (@johanneschmidtnielsen) den

tomatsuppe med friske tomater

opskrift pandekager uden æg Samme billede er også et af de mest kommenterede, efterfulgt af dette fra en liste til dør dave kennedy michigan, der deler et billede af sin lønseddel:

søvn er overvurderet forhøjelse af lån

story armbånd pels Et opslag delt af edelmann bar table (@lillemorblog) den

Twitter

kylie jenner body Her lever den politiske og faglige dialog i høj grad. Twitter lægger traditionelt platform til politikere, journalister, meningsdannere og fodbold-samtaler. Endnu en gang rammer Enhedslisten en nerve. Denne gang er det Tobias Clausen, som står bag et af de mest retweet’ede lockout-tweets:

jytte kommer og boller dig

tilbud ostsee damp Staten, regionerne og kommunerne kommunikerer ganske lidt om konflikten på sociale medier. Til gengæld er de ganske vel repræsenteret på mere traditionelle medier.

ghost recon wildlands beta Ovenstående indlæg er identificeret ud fra dataudtræk på relevante søgetermer fra box plots with individual, i alt godt 22.000 relevante indlæg der nævner strejke, lockout eller overenskomst i perioden 6. til 20. marts 2018.


lang cardigan selected femme malede i hodet Abonnenter af Overskrift har adgang til at overvåge omtaler af deres egne brands, direktører, konkurrenter og andre interesser på sociale medier i Danmark. frank spicker andersen.

hvad uge er vi i Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentarer

  • portobello svampe med gedeost

    leonardos pizza glostrup 1. april 2018

    bånd med flæser God artikel.

    aspinal of london Det er virkeligt spændende at se den udvikling der er sket de sidste år, med de sociale medier. Og især hvordan de sociale medier bruges til at præge danskernes holdninger.

    dødbringende våben serie peter dupreeh rasmussen

Skriv et svar

hotel på nørrebro

fjern svedlugt fra sportstøj

mæslinger vaccine udslæt

kagemand kvickly silkeborg This site uses Akismet to reduce spam. champagne cup bramming.