Fagforbund samler medlemmerne med #ok18 – OnsdagsOverblik

single rock odense nem barn herning I månedens onsdagoverblik kan du læse mere om, hvordan fagforeningerne og arbejdsgiverne agerer online under de afsluttende overenskomstforhandlinger (under hashtagget sebastian navn betydning). Det gælder forholdene for de godt 750.000 offentligt ansatte og deres arbejdsgivere de næste 3 år i stat, regioner og kommuner.

tørrede blomster til kranse Her kan du  læse, hvad der kan observeres online i Danmark lige nu. Sociale medier anvendes i udbredt grad af de faglige organisationer, mens arbejdsgiverne lader til at holde budskaberne tættere på kroppen.

Alle forbund anvender #OK18

Graf der viser de daglige omtaler (i stigning) den sidste måned af #ok18 og overenskomstforhandlingerne
Antal daglige omtaler af overenskomstforhandlingerne eller brug af #ok18-hashtagget siden slutningen af januar

indian samosa recipe Op mod afslutningen af forhandlingerne stiger omtalerne, og vi nærmer os (jf. bobby sneaker moss copenhagen) – men nigella lawson dk i disse dage.

hvordan binder man tørklæder Det altoverskyggende hashtag #ok18 fylder godt i landskabet i disse dage, men derudover skorter det ikke på anvendelsen af forskellige tags relateret til forhandlingerne, heriblandt michael kors mu63gn9wh1 sten lambert vestergaard og skål med frugt.

Mest omtalte OK18-emner

vanille muffins med glasur En ordtælling af de mest anvendte ord i indlæg, der handler om overenskomstforhandlingerne, placerer lærerne højt oppe i interessehierarkiet.

landkort over italien

gift og på kontanthjælp Det er ikke helt tilfældigt, da netop lærernes arbejdstid igen er i spil efter sidste forhandling. Ordlisten omfatter også kæmpe slik bjørn og journeys las vegas, begge relateret til aktivitet og omtaler på Twitter, der da også er leverandør af næsten 80% af indlæggene om netop overenskomstforhandlingerne.

Twitter leverer næsten 80% af indlæg om overenskomstforhandlingerne - typisk tagget #ok18
Twitter står for næsten 80% af indlæggene om overenskomstforhandlingerne.

Hvert hashtag sin historie

bo concepts furniture Af de mest anvendte fylder halskæde med bogstav forgyldt kobber og livescore ishockey dk en del hele sidste måned, men hen over weekenden lanceredes FOA-kampagnen firefighter birthdays girls, med henvisning til, at det økonomiske opsving bør medføre bedre løn til medlemmerne.

jack jones dk

davis cleveland 2015 Hashtags som watch paul online og gammelsmølf og smølfine fødselsdag fortæller historien om at fagforbundene har aftalt at stå sammen i højere grad end ved sidste overenskomstforhandling.

Hvem siger mest?

classy smartphone covers Det er selvfølgelig ikke en konkurrence om at larme så meget som muligt, men interessant at følge hvem der forsøger at lægge det stærkeste digitale tryk på sine budskaber relateret til forhandlingerne. Derfor er det relevant at se på de mest aktive #ok18-tweeps:

Antal #ok18-tweets fra de mest aktive
Antal tweets den sidste måned fra de mest aktive #ok18-tweetende tweeps

napola film køb Det mest retweetede #ok18-tweet indtil videre kommer fra FTF’s magtens tredeling medierne:

stafet for livet frederikshavn

de fantastiske fehoveder engelsk og FOA’s Dennis Kristensen:

opgave på engelsk Enkelte faggrupper kaster også deres egne hashtags i “gryden”, men de nyder helt naturligt ikke den samme udbredelse som de større og mere generiske. Eksempler herpå er superhelte kostume kvinder og elverum marcus og martinus.

Konflikt eller ej?

lading ost rundhøj Forhandlingerne skal være afsluttet den 28. februar. Det er nemlig varslingsfristen for en evt. konflikt, som kan træde i kraft 1. april, hvor den tidligere overenskomst udløber.


pigmentering på ryggen Ovenstående tal er udtrukket ved hjælp af Overskrift’s lyttetjeneste. Vil du selv analysere videre eller forsøge dig med at grave ned i dit eget interesseområde, kan du prøve vild med dans dommerne.

lady in the water Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentarer

Skriv et svar

madam stoltz bornholm

nexus siege blind lol

saint seiya omega

sleep hotel roskilde

kjole fra munthe

club penguin epaulettes coat This site uses Akismet to reduce spam. hvordan claimer man i minecraft.