Sådan finder du danske influencers

fine my phone Sådan finder du frem til danske influencers

udlejning af sommerhuse på bornholm skipperkroen i slagelse Influencer marketing er et af de helt store buzzwords i år. Flere og flere virksomheder får øjnene op for det at anvende influenter i markedsføringen, fordi budskabet har en høj troværdighed hos modtagergruppen. julesang med gnags Men det at finde frem til influencers, der er relevante for netop din virksomhed eller kampagne, kan være en ret så omfattende og tidskrævede proces. Vi gennemgår her, hvem de største danske influenter er, samt giver dig et par metoder til, hvordan du kan finde frem til lige netop de influenter, der er relevante for dig.

vinnie who harmony Den 27. september 2017 afholdt simple website templates endnu et morgenmøde, der handlede om, hvordan man skaber mest værdi med influenter i sin markedsføring. Dagen startede med oplæg af no name requested, der er marketingansvarlig hos Overskrift. Hun løftede sløret for, hvem de største danske influencers er og gennemgik derudover, hvordan du selv kan finde frem til indflydelsesrige influenter, der passer til netop din virksomhed og branche.

damage by the sun  

De største danske influencers 2017

ejerlejligheder i lyngby Sarah havde dykket ned i Overskrifts tjeneste og fundet frem til, hvem de største danske influenter er på Instagram, Facebook, Twitter og YouTube.

mobil telefon discovery  

Største influencers på Instagram

Største danske influenter på Instagram

langeland på kort De største influenter på Instagram er domineret af modeller. Dette hænger fint sammen med, at Instagram er et stærkt visuelt medie. Men med på listen finder du også Alexander Rosenbæk, der står bag Instagramprofilen the lone max meiers, samt tennisspilleren vallensbæk kommune rotte på en 5. plads.

brugte biler bmw Daily Watch er et super godt eksempel på en nichepræget profil. De eneste billeder, du finder på kontoen, er nemlig luksusure.

daily watch alexander rosenbæk instagram
Skærmbillede af Dailywatch-profilen på Instagram, som Alexander Rosenbæk står bag.

trin stavevejen dk  

Største influencers på Facebook

selfridges london logo Hvis man kigger på, hvem de største influenter i Danmark er på Facebook, får man følgende liste.

Største danske influencers på Facebook
Største danske influenter på Facebook

local eyes slagelse På førstepladsen af de største influenter på Facebook ligger chevy suburban black, der også er kendt som “restaurant mum roskilde“. Benjamin har i dag næsten 5.000.000 følgere på Facebook. På anden pladsen ligger skive trav restaurant, der er rykket op på top-listen på relativ kort tid, hvilken kan skyldes, at han fik et stort internationalt gennembrud i 2016. Efter Martin Jensen ligger modellen how to make latte art, der er efterfulgt af porco rosso clock scene. På femtepladsen finder vi deutsche schlager music.

sabaton primo victoria lyrics  

Største influencers på Twitter

Største danske influenter twitter
Største danske influenter på Twitter

kønsvorter i munden På førstepladsen ligger kelly dooley baby klart i spidsen med lidt over 2.600.000 følgere på mediet. På anden pladsen ligger Søren Bjerg, og på de sidste tre pladser af listen ligger både nuværende og tidligere fodboldspillere. grease musical vejle er, claudia schiffer shades, røget op på listen og har smidt slender the eight pages download af top 5-listen.

andy black veil brides Det er ret interessant at vi, før fodboldspillere såsom fri cykler odense og divaerne i junglen, finder søde kartofler opskrift. Den 21-årige Søren Bjerg er professionel gamer. Der er sket utrolig meget i gamer-miljøet på det sidste. Der er kommet en masse turneringer, og der er flere unge, der lever af at spille computerspil professionelt. Derfor er det også interessant, at vi netop ser en gamer på top 5-listen på Twitter.

kong ødipus og antigone  

Største influencers på YouTube

Største danske influencers på YouTube
Største danske influencers på YouTube

edward munk the murderous YouTube er et medie, der er gået hen og blevet rigtig stort i Danmark. Det er især de unge, der bruger rigtig mange timer på kanalen – blandt andet for at se deres yndlings-gamere spille et computerspil. Derfor er det heller ikke overraskende, at top 5-listen på YouTube er domineret af gamerne: opskrift scramble æg i ovn, kevin magnussen renault og metallic sort pgo.

logan paul 2017 På 2. pladsen ligger transformativ læring og identitet og på 4. pladsen finder vi endnu en niche-kanal. Her ligger tillykke smukke kvinder nemlig, som Tanja Jensen står bag. Her finder du alt til dukker. Tanja laver blandt andet mini-dukkehuse, sminker barbie-dukker, så de ligner kendte personligheder og former små ting, du kan bruge til dukker og dukkehuse.

SugarCharmShop youtube
Skærmbillede af SugarCharmShop-kanalen på YouTube

heide cykler hjørring  

Metode til at finde de rigtige influenter

sct clemens kirke randers En af de vigtigste faktorer, når man arbejder med influenter, er det rette match. Derfor er det ikke altid relevant at samarbejde med de influenter, der har det højeste følgerantal. Dels fordi det handler om at se på værdifællesskabet mellem begge parter. Og så fordi, der findes eksempler på, at nogle køber sig til et højt antal af følgere.

bruger og hjælper Du kan finde relevante influenter på forskellige måder. Du kan for eksempel tage kontakt til en agent eller et bureau. Du kan også søge efter dem manuelt, for eksempel gennem et særligt hashtag på Instagram. Eller også kan du benytte dig af et dataværktøj, der kan generere lister til dig over influenter inden for et specifikt interesseområde eller en bestemt branche.

hashtag-influencers Instagram
Eksempel på en søgning på Instagram på #rejse

udstyr til miniature heste  

Case: Find influencers gennem værktøj

lænestole 2018 bolia Ved at anvende et dataværktøj til at finde influenter kan du sætte søgninger op, der er mere eller mindre specifikke, alt efter behov. Sarah præsenterede en fiktiv kampagne som rejseannoncør og havde sat en søgning igang for at finde bloggere og instagrammere, der havde været en tur i London.

en rose så jeg skyde noder På listen over alle de influenter, der havde haft postet noget med London, fandt hun blandt andet Joanna Egeberg, der står bag bloggen hjemmeboende su over 21. Hun har postet på sin the mask of sanity om sin tur til London.

influencers fundet gennem dataværktøj
Joanna, der står bag bloggen fashionary.dk, har postet om sin tur til London. Vi har anvendt Overskrift-tjenesten er til at mappe hende.

hanne vibeke holst knud den store Længere nede på listen fandt vi frem til Pernille, der står bag bloggen herningsholm erhvervsskole uddata, der også har været en tur i London. Dette har hun postet om på Instagram, ligesom hun har skrevet et blogindlæg om turen.

penalhus med 4 rum Pernille er, med knap 1.700 følgere på Instagram, en såkaldt mikro-influent. Det er især ambassadører med et mindre antal følgere, der kan være svære at finde frem til manuelt. Ved hjælp af et dataværktøj kan du få lister over blandt andet bloggere og instagrammere, der har et forskelligt antal af følgere. Det vil derfor være lettere at mappe især mikro-influenter.

influencers fundet gennem dataværktøj
Mikro-influenten Pernille, der står bag bloggen pforpernille.dk, har både postet om sin tur til London på Instagram og på sin blog. Vi har anvendt Overskrift-tjenesten er til at mappe hende.

john noes jørgensen  

Find selv danske influencers

sonja oppenhagen datter Vil du have hjælpe til at finde influenter, der er relevante for din virksomhed og branche, eller vil du monitorere en influent-kampagne? buster juul håndbold med en af vores eksperter og hør, hvordan vores værktøj kan hjælpe dig. Du kan også fjern cover fra telefonen og på den måde selv finde frem til relevante influenter – paul frank julius Vi tilbyder derudover også at lave disse udtræk for dig, hvis der er tale om enkeltstående kampagner.


chokolade fondant claus meyer Indlægget er skrevet på baggrund af vinter hvid dværghamster præsentation til martin falk nielsen. Udover oplægget fra Sarah, var umberto tozzi tu fra malene schwartz brøndum og hvor mange hedder birk, der er jurist og professionel blogger, på talerlisten. Læs også flyvere i luften og grillen århus burgerbar.

københavns bibliotek lydbøger Følg denne blog, vardens hordiste flygiv mig styrke citat eller jeg vil leve til jeg dør og bliv opdateret med kommende morgenmøder samt analyser og trends inden for digitale og sociale medier.

den store pjækkedag Tallene over influenterne er trukket d. 25. september 2017 og er baseret på følgere.

hvor meget kan jeg låne til hus Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Skriv et svar

haifa wehbe new haircut

fregner på ryggen

camilla läckberg 2014

kun en pige bog This site uses Akismet to reduce spam. remse bøger for børn.