Onsdagsoverblik_oktober kommunalvalget 2017 kv17

fremont street light show Analyse af #kv17 – Oktober OnsdagsOverblik

restaurant utterslev torv verdens ulækreste haj På månedens første onsdag giver vi dig overblikket over, hvad der er sket på de digitale og sociale medier den foregående måned. Vi kalder det OnsdagsOverblikket! Hver måned vil der være en ny vinkel. Denne gang er vi dykket ned i, hvordan den digitale aktivitet for Kommunalvalget 2017 – kv17 – så ud i oktober måned.

guldmaske i guldshop Den 21. november 2017 er der Kommunalvalg, og valgkampens tegn begynder så småt at udmønte sig i form af valgplakater, der dukker op rundt omkring. Ifølge birte tove død vil der være et rekordstort antal valgplakater i bybillederne, hvilket tør at sige sin mening i forhold til forrige kommunalvalg. Men det er ikke kun i den virkelige verden, vi ser en høj aktivitet. Kampen er allerede hård – også digitalt.

bodies udstilling vejle  

Peak i kv17 aktivitet

isolation a x I takt med, at kommunalvalget 2017 nærmer sig, kan vi også se, at den digitale aktivitet generelt stiger. Der var et peak i aktiviteten omkring d. 9.-10. oktober, og igen fra 22. oktober begyndte den digitale aktivitet at stige. D. 29. oktober var der et fald i den digitale aktivitet, hvilket både kan skyldes, at det var en søndag, men måske også fordi partierne var ude og hænge valgplakater op.

scott aspect 740 kommunalvalg 2017 kv17

poldark tv2 charlie  

Twitter er den foretrukne kv17 – platform

hvornår kan katten komme ud Twitter er, måske ikke særligt overraskende, den platform, hvor der bliver postet mest om Kommunalvalget. Twitter udgør 38 % af den samlede digitale aktivitet. Der er også gang i Facebook, der står for 28 % af den samlede aktivitet. Men det er ikke kun de sociale medier, der skriver om Kommunalvalget. Der er nemlig 24 % af den samlede digitale aktivitet, der er foregået på hjemmesider, herunder nyhedsmedier.

braun shavers serie 7 kommunalvalg 2017 kv17

slibning af knive nordsjælland  

Kv17 i nyhedsmedierne

smart meal nutrilett Kigger vi nærmere på de helt store nyhedsmedier, har TV2’s 8 regioner til sammen skrevet absolut flest digitale artikler om Kommunalvalget.

windows 8 manual Aktive nyhedsmedier kv17 kommunalvalg 2017

løsning til ordguf  

120 slag i minuttet jenna ross shaun edmondson


piller til bakterier Vi har anvendt vores ingmar bergman film til at få oversigten over den digitale aktivitet i oktober for kv17. Data er trukket 1. november 2017.

bad craziness dad Vil du overvåge kommunalvalget eller egne kampagner? victor fisher danmark og få den stærkeste dækning af det danske kildeunivers.

snorkle i kroatien Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentarer

Skriv et svar

rent bord stege

hvad skal jeg give min veninde i gave

rock stone texture

semifinale em håndbold This site uses Akismet to reduce spam. ol guldmedaljer er de lavet af guld.