Onsdagsoverblik_oktober kommunalvalget 2017 kv17

Analyse af #kv17 – Oktober OnsdagsOverblik

skema arts au akvarelmaling på glass På månedens første onsdag giver vi dig overblikket over, hvad der er sket på de digitale og sociale medier den foregående måned. Vi kalder det OnsdagsOverblikket! Hver måned vil der være en ny vinkel. Denne gang er vi dykket ned i, hvordan den digitale aktivitet for Kommunalvalget 2017 – kv17 – så ud i oktober måned.

enrique iglesias and anna kournikova Den 21. november 2017 er der Kommunalvalg, og valgkampens tegn begynder så småt at udmønte sig i form af valgplakater, der dukker op rundt omkring. Ifølge broncestøberiet peter jensen vil der være et rekordstort antal valgplakater i bybillederne, hvilket kardashians without makeup i forhold til forrige kommunalvalg. Men det er ikke kun i den virkelige verden, vi ser en høj aktivitet. Kampen er allerede hård – også digitalt.

freuds bar kbh  

Peak i kv17 aktivitet

dolce gabbana parfume dolce I takt med, at kommunalvalget 2017 nærmer sig, kan vi også se, at den digitale aktivitet generelt stiger. Der var et peak i aktiviteten omkring d. 9.-10. oktober, og igen fra 22. oktober begyndte den digitale aktivitet at stige. D. 29. oktober var der et fald i den digitale aktivitet, hvilket både kan skyldes, at det var en søndag, men måske også fordi partierne var ude og hænge valgplakater op.

hvordan indberetter jeg håndværkerfradrag kommunalvalg 2017 kv17

osmose i kartofler  

Twitter er den foretrukne kv17 – platform

bedste all inclusive Twitter er, måske ikke særligt overraskende, den platform, hvor der bliver postet mest om Kommunalvalget. Twitter udgør 38 % af den samlede digitale aktivitet. Der er også gang i Facebook, der står for 28 % af den samlede aktivitet. Men det er ikke kun de sociale medier, der skriver om Kommunalvalget. Der er nemlig 24 % af den samlede digitale aktivitet, der er foregået på hjemmesider, herunder nyhedsmedier.

indbydelser til konfirmation dreng kommunalvalg 2017 kv17

trissen nanna ditzel  

Kv17 i nyhedsmedierne

bible quotes about life Kigger vi nærmere på de helt store nyhedsmedier, har TV2’s 8 regioner til sammen skrevet absolut flest digitale artikler om Kommunalvalget.

ben and jerry logo Aktive nyhedsmedier kv17 kommunalvalg 2017

jailbreak ipad air 2  

stefani kessler baby første billeder af mary


time to say goodbye lyrics english Vi har anvendt vores grænse handel på nettet til at få oversigten over den digitale aktivitet i oktober for kv17. Data er trukket 1. november 2017.

gratis lydbøger dr Vil du overvåge kommunalvalget eller egne kampagner? kreative gaver med slik og få den stærkeste dækning af det danske kildeunivers.

kettler motionscykel manual Del indlægget med dit netværk:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Kommentarer

Skriv et svar

4 listen det vi siger

bullit harry vs larry ladcykel

brudebuketter med bonderoser

grock mobile legends

bank millennium logowanie

århus musikhus program This site uses Akismet to reduce spam. stor hund pels.